Sourozenci Sandra a Artur Stuchlikovi z Karviné chtěli vidět představení Popelka na ledě. A sen se jim splnil. V redakci Deníku si včera školáci převzali dvě vstupenky.

„Máme obrovskou radost. Napsali docela pozdě a mysleli si, že už je do soutěže ani nezařadí. Když jsme si šli lístky zrovna koupit, zavolali nám z Deníku, že si pro ně máme přijít," říká maminka dětí Ksenia Stuchlik.

Chtěl bych ještě tirák

Představení Popelka na ledě chtěli Sandra s Arturem vidět nejen proto, že mají rádi pohádky, sami se totiž právě učí bruslit. „Baví mě to. Takže se moc těším, že uvidím, jak to těm hercům dobře půjde," těší se sedmiletá Sandra, která chodí do druhé třídy základní školy.

Vstupenky na Popelku ale nejsou jediný dárek, který si sourozenci Stuchlikovi přejí. „Chtěl bych ještě tirák. To je takové velké auto. Pak ještě lego hasiče a auto na ovládání," vyjmenoval čtyřletý Artur.

Barvy na sklo, karavan a panenka

Jeho sestra by pod stromečkem ráda našla sadu slupovacích barev na sklo, lego karavan a také novou panenku. „S panenkami si hraju asi nejraději. Jednou jsem od Ježíška dostala opravdu krásnou, tak snad mi i letos nějakou přinese," přeje si Sandra.

Na otázku, zda letos byli hodní a zaslouží si tolik dárků, oba souhlasně přikyvují. „Myslíme si, že jo. Snad dostaneme vše, o co jsme si Ježíškovi napsali," doufají Sandra a Artur.