Pořadatelé Rainbow run & Rainbow fest Ostrava si pro letošní ročník připravili ještě více programu pro rodiny s dětmi. „Tou první novinkou je, že začínáme už v 10:30. A až do dvanácti je připravený program hlavně pro ty úplně nejmenší,“ říká hlavní organizátor akce Roman Fučík s tím, že se děti mohou těšit na vystoupení oblíbené hudebnice Míši Růžičkové a také na kilometr dlouhou dětskou trasu, kterou mohou absolvovat i na odrážedlech či koloběžkách.

Kontroly ve Stodolní ulici v Ostravě. Ilustrační foto.
Noční zátah v Ostravě: v síti strážníků uvízly i dvě dívky ve věku 13 a 14 let

SOUTĚŽ DENÍKU
I vy můžete být u toho. Už dnes večer startujeme na Facebooku Moravskoslezského deníku soutěž o vstupenky - více zde.

„Navíc je čeká zasloužená odměna. I pro ně totiž máme připravené medaile,“ dodává Fučík. Další novinkou jsou pak například nové kolotoče. 

„Loni jsme měli jen jeden kolotoč, ale na letošní rok jsme si připravili hned tři atrakce. Tak, aby to byl jeden velký zábavní den se vším všudy. Prostě barvičky, hudba, kolotoče, pohyb, drinky a tak dále,“ hlásí organizátor.

Ewa Farná a Kali

Nouze nebude ani o hudební doprovod. V průběhu odpoledne se totiž na pódiu postupně vystřídají Ewa Farna, Kali a DJ Lowa. „Každý rok se snažíme obměňovat program i kapely. Lidé totiž chtějí nové zážitky, tak proto vybíráme také nové interprety. A myslím si, že letos máme ještě lepší program, než dříve,“ vyzdvihuje Roman Fučík.

Ilustrační foto.
Za výrobu pervitinu tresty od 8 do 13 let. Pětice mužů ho prodávala v MS kraji

Zbylý program pak zůstává přesně takový, jak jsou návštěvníci zvyklí – mohou se tak těšit na tradiční duhové nebe, hasičáky či duhovou párty. A v neposlední řadě samozřejmě na běžecké trasy o délce 2 a 5 kilometrů se dvěma, respektive pěti duhovými zónami. Více informací o letošním ročníku a registrační formulář jsou k dispozici na webu rainbowrun.cz.