Na různých místech zastavoval a poté, co upoutal pozornost žen, začal před nimi masturbovat. Kolik případů má na svědomí, není jasné. Policisté předpokládají, že se jim dosud řada obětí neozvala.

„Řidič osobního vozu různými způsoby upoutával pozornost procházejících žen. Zastavil s vozem u obětí a v jejich přítomnosti si pak třel obnažený penis,“ uvedla mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Třídící depo pošty. Ilustrační foto.
Žena v Ostravě nestíhala nosit balíky, pak je ze zvědavosti doma otevírala

Muž používal různé finty. Prosil o radu ohledně nalezení ulice, jindy zastavil tak, že dotyčná musela projít poblíž vozu. Na ženy také syčel nebo vydával jiné podivné zvuky. Když se kolemjdoucí otočily, zahájil své nechutné divadlo.

„Ženy jsou ve věku od osmnácti do osmačtyřiceti let. Jedna z nich se stala obětí dokonce dvakrát, a to 3. a 25 října,“ dodala mluvčí. Muž se objevil v ostravských městských částech Zábřeh, Hrabůvka a také v Paskově.

Ilustrační foto.
Muži se ukájeli v autobuse a na lávce

„Žádáme i další ženy, na které řidič stříbrného osobního vozu značky Kia mohl zaměřit svou pozornost, ale zatím nic neoznámily policistům, aby nás kontaktovaly na lince 158,“ řekla mluvčí. Muž se přiznal, hrozí mu až dva roky vězení.

Ostravští policisté v poslední době řešili několik exhibicionistických případů. Tento týden zadrželi výtržníka, který před zraky lidí masturboval na lavičce u pěší zóny. Další muž se ukájel při cestě autobusem. Po něm policisté pátrají.

Hřiště a stromy nahradily plot, výkop a jeřáb, do jara přespříštího roku zde bude nový nájemní dům.
Petice nepomohla, nový dům v Ostravě-Porubě už dostává základy