Muž a žena následně skončili v „péči“ policistů, ukázalo se, že muž měl ještě dříve na svědomí i vykradení dvou zahradních chatek a kůlny, a to v zahrádkářské osadě rovněž v Bochenkově ulici. Trestní stíhání obou zmíněných hříšníků je podle policie vedeno na jejich svobodě.

Nyní přišla další zpráva o vloupání do garáže a nestalo se tak nikde jinde, než v Bochenkově ulici. Kdo je tentokrát pod skutkem podepsán, ještě policisté neví. Ať už se jedná o stejného pachatele jako u výše zmíněných případů nebo je to někdo úplně jiný, jisté je, že šestadvacetiletý majitel garáže má škodu na majetku za více než 50 tisíc korun. K vloupání došlo v době mezi 16. hodinou 7. listopadu a 14. hodinou 11. listopadu.

„Dosud neznámý pachatel odcizil čtyři kusy hliníkových disků značky ANG Mercedes Benz stříbrné barvy s letními pneumatikami značky Bridgestone o rozměru R18, čtyři kusy stříbrných hliníkových disků značky SIAS s letními pneumatikami značky Hankok o rozměru R14 a dvě zimní pneumatiky značky Taurus o rozměru R18,“ vyjmenoval mluvčí opavské policie René Černohorský.

Případem se nadále zabývají policisté, informace, které by je přivedly k odhalení totožnosti zloděje nebo k nálezu ukradených věcí, lze volat na 974 737 651.

Kabelkový veletrh 2019 v Opavě.
Kabelkový veletrh v Bredě odstartoval. Přijďte pomoci i vy! Potrvá do 18 hodin