V dokonale tuhém stavu byl odvezen na interní oddělení Slezské nemocnice a pak na záchytku.

Alkoholových případů pak policie na Opavsku řešila v posledních dnech více. Obcí Nové Sedlice projížděla v pondělí dopoledne devětačtyřicetiletá Opavanka ve Fordu Tourneo. Když ji policejní hlídka zastavila a při kontrole nechala dýchnout, ukázal displej přístroje v jejím dechu přes 0,9 promile alkoholu. 

V daném autobusu MHD cestovalo větší množství lidí. Policisté žádají svědky napadení, zejména cestující, aby se neprodleně přihlásili policii.
Muž s nožem v ruce v Ostravě napadl řidiče autobusu, rozbil i ochranné plexisklo

Řidička své alkoholové holdování před jízdou přiznala, ale krevní zkoušku odmítla. Přišla o řidičák a do dalšího rozhodnutí má zákaz řízení.

Na parkovišti u kylešovické křižovatky ulic Joži Davida a Bílovecké došlo v časných ranních hodinách k nárazu Fiata Stilo do autobusové zastávky. Otevřenými dveřmi současně srazilo jedenadvacetiletou Opavanku, vystupující z vozu a lehce ji zranilo. Další tři zúčastněné osoby vyšly z nehody bez zranění. Po kolizi všichni čtyři odešli a byli přivolanými policisty zadrženi nedaleko místa nehody.

Jako řidička byla mezi osádkou vozu odhalena šestadvacetiletá žena, která vzápětí nadýchala přes 2,2 promile alkoholu. Lustrace na ni prozradila, že vůbec nevlastní řidičák. 

Důl Darkov v Karviné.
Jedenáct zaměstnanců Dolu Darkov v Karviné má koronavirus, nakažených přibylo

Protože i zbylá trojice pasažérů jevila známky důvěrného styku s alkoholem, dýchla si také. Zraněná žena měla v dechu více než 1,8 promile, šestnáctiletý mladík přes 1,1 promile a třiatřicetiletý muž, který vůz řídil z Chvalíkovic do Kylešovic, 2,1 promile alkoholu v dechu. Aby toho ještě nebylo dost, vůz nebyl zákonně pojištěný a měl propadlou technickou kontrolu.

Kromě uvedených spáchaných skutků budou policisté pátrat i po tom, kdo mladistvému pasažérovi poskytl alkohol.

Ilustrační foto.
Seniorka v Havířově přišla o tisíce při krádeži kabelky, policie zveřejnila fota