Do užšího finále se dostalo deset nejlepších seniorských a pět juniorských sportovců. Samozřejmě se bude vyhlašovat i nejlepší kolektiv, nový člen přibude do síně slávy.

„Dá se říci, že hlasování na předních příčkách bylo, jak se říká na žiletkách,“ pousmál se Ladislav Kreisel, který má už řadu let tuto anketu na starosti.

Hlasovat v anketě můžete pod článkem

Slavnostní vyhlášení proběhne tradičně na prknech Slezského divadla, následovat bude ples sportovců v prostorách kulturního domu Rybníček.

Tradičně se bude volit také mediální hvězda Opavského a hlučínského Deníku. Do její volby se mohou zapojit čtenáři, pro které je umožněno hlasování na stránkách www.opavskydenik.cz.

Uzávěrka tohoto hlasování bude 11. března ve 23.59.

Nominovaní sportovci 

Senioři:  Jan Gardavský (trávní lyžování), Martin Gniadek (basketbal), Eva Havránková (šerm), Vendula Hluchá (atletika), Sabina Kubesová (polní kuše), Pavla Kuklová (atletika), Kristýna Pravdová (Taekwoo-DO TTF), Jan Schaffartzik (fotbal), Jakub Šiřina (basketbal), Jan Vrchovecký (Taekwoo-DO TTF).

Junioři: Kateřina Beková (kanoistka), Barbora Malíková (atletika), Mária Mrázková (kanoistika), Joel Roth (cyklistika), Zuzana Volovecká (plavání).