Převládají ovšem spíše smažená jídla.

Jídelna u Minervy i bar Kartáč vám kromě smaženého sýru nabídnou i smažené žampiony. Smažený sýrový špíz si můžete dát v Baru Safari, připraví vám ho také v baru Astron a v restauraci U divokého kance.

Sladká jídla si můžete objednat například v A.D.S. baru, kde uvařili nudle s mákem, v restauraci U Krbu si můžete osladit život bramborovými knedlíky se švestkami, tvarohem, čokoládou a šlehačkou a v Hospůdce na Stříbrném jezeře zase dukátovými buchtičkami s vanilkovým krémem.

Dále se v pátečních nabídkách objevují také různé omáčky, samozřejmostí je, že přílohou není maso, ale vejce. Hotel Iberia nabídne fazolové lusky na kyselo a Restaurace Koruna zase koprovou omáčku.

Co se týká polévek k denním meníčkům, tak tam je situace poněkud jiná. Zhruba v polovině sledovaných restaurací a jídelen byla součástí polévky uzenina nebo maso.

Sečteno a podtrženo? Vybrat si opravdu lze, pokud by vám snad nevyhovovala denní nabídka, můžete nahlédnout do stálých nabídek jednotlivých restaurací a určitě byste si vybrali.

Takže dobrou chuť přeje redakce.