Ve čtvrtek se návštěvníci mohou těšit na promítání letního kina, které ve 21 hodin na hřišti za čerpací stanicí uvede snímek Paddington. Trhákem celého odpustu však bezesporu bude páteční vystoupení hlavní hvězdy, a to kapely Olympic, která své slavné pecky zahraje od 21 hodin.

Pouze na tento koncert bude zpoplatněn vstup, a to 150 korunami v předprodeji a 200 korun pak zaplatí lidé přímo na místě. Předprodej probíhá na kobeřickém obecním úřadě, v opavské Sluně a také v Chovatelských potřebách Kravaře v ulici Opavská. Páteční program bude ukončen nočním karnevalem s kapelou Drive, která zahraje od 22.30 hodin.

O sobotní večerní zábavu se od 20 hodin postará skupina Nabooband, jejíž vystoupení bude ve 22 hodin zpestřeno ohňostrojem. O poutavou podívanou se postará pyrotechnik Bilavčík.

V neděli si na své přijdou také milovníci dechovky, pro něž od 15 hodin zahraje dechová kapela Kobeřanka. Od 16 ho 19 hodin pak budou připravena výpravná soutěžní stanoviště pro děti a v 18 hodin vystoupí další známá tvář české hudební scény, a sice Ondřej Ruml a Matěj Benko Quintet.

Nedělní a zároveň i odpustový program zakončí ve 20 hodin noční karneval s kapelou Pohoda. Po celý víkend bude k dispozici lunapark a bohaté občerstvení. Mimo koncertu kapely Olympic je vstup volný. (ber)