Stejného prvenství dosáhl už potřetí, předtím to bylo v roce 2015 a 2016. V letech 2017 a 2019 se budišovský kemp zase stal Kempem roku s nejlépe hodnoceným personálem.

„Ocenění nás samozřejmě těší, ale důležitější jsou spokojení a vracející se zákazníci. Hodnocení na stránce www.dokempu.cz máme 9,8 z 10, což je skvělé. Jde vidět, že pokud se o hosty staráte od rána do noci, máte šikovný personál, tak jde úspěšně provozovat takové zařízení i v naší Bohem zapomenuté oblasti, kdy konkurence blízkých Jeseníků či Beskyd je velká,“ říká starosta Budišova nad Budišovkou Patrik Schramm. Kemp se stal také druhým nejlepším v celém Moravskoslezském kraji.

Utkání 10. kola první fotbalové ligy: SFC Opava - FC Baník Ostrava, 5. prosince 2020 v Opavě. Fanoušci Baníku Ostrava.
Slezské derby Opava - Baník bez diváků? Přišli! Válka v ulicích se ale nekonala

Obliba budišovského kempu je velká. A o návštěvníky zde neměli nouzi ani letos. Otevřít sice mohli, stejně jako všechny ostatní kempy, kvůli pandemii koronaviru později než obvykle, prázdno tady ale vůbec nebylo. A to i přesto, že v Moravskoslezském kraji platila přísnější hygienická opatření třeba i během prázdnin.

„Sezóna byla o měsíc kratší. Hostů bylo dost, opět rostl zájem o stanování. Někdy o víkendech jsme museli stanaře posílat i jinam. Náš kemp je zaměřen na klientelu z České republiky. Lidé přijížděli, jako by se nic nedělo a covid moc neřešili,“ dodává Patrik Schramm. 

Utkání 10. kola první fotbalové ligy: SFC Opava - FC Baník Ostrava, 5. prosince 2020 v Opavě. Strkanice po konci zápasu.
Hromadná šarvátka po derby! Na "slavícího" Stronatiho vyběhl nasupený Zavadil