Do bojů zasáhlo dvanáct týmů. Na první místo dosáhl tým Chlapů z centra a jejich hovězí guláš se zelem.

Vítězné družstvo si domů odvezlo soudek piva. „Měli jsme zde pestrý výběr gulášů. Soutěžící se prezentovali ať už hovězím, vepřovým, zvěřinovým a nebo rybím gulášem z tresky,“ řekl jeden z organizátorů akce Petr Šindler.

„Velkou pochvalu si zaslouží všichni soutěžící, byli skvělí, i přes nepřízeň počasí podávali velké výkony. Nikdo si nechal pokazit náladu. Díky patří i všem, kteří se na akci podíleli,“ dodal. Mezi soutěžícími nechyběl ani kuchař z restaurace na Rybníčku Lukáš Chmela.

KLOBÁSY, PIVO, HUDBA

„Jsem pro takové akce. Člověk se vždy dobře pobaví a když je vaření i koníčkem, není co řešit,“ pousmál se.

V Hrabyni byl připraven i doprovodný program. Udily se klobásy, točilo pivo, hrála hudba.

„Návštěvníci doslova tančili mezi kapkami deště. Už nyní se těšíme na další ročník. Nicméně další velkou akci máme prvního srpna, kdy pořádáme první ročník Hrabyňských mini pivních slavností,“ zakončil Petr Šindler.