Japonský vůz Daihatsu má tak zvláštní proporce, že ho na českém parkovišti nelze přehlédnout. Zvlášť když jde o auto v úpravě Hentai policie, které nese výzvu „Show me your panties“ neboli „Ukaž mi své kalhotky“.

Japonci mají divný smysl pro humor a bizarní zábavu. V dospělosti se obklopují komiksy s lehce úchylnou tematikou, kterým se říká hentai. Vystupují v nich animované lascivní krásky s velkýma očima, rafinovanými účesy a malým špičatým nosem. Zdánlivá nedospělost superdívek často kontrastuje s abnormálně velkým poprsím. Hrdinky hentai prožívají erotická dobrodružství, ve kterých čtenářům nabízí zidealizovanou esenci manželky, milenky, kamarádky, superhrdinky a pornoherečky. V japonské prefektuře Osaka jsou ulice plné aut polepených hentai bizarnostmi, ale na parkovišti v Krnově taková rarita budí zaslouženou pozornost.

Vozidlo detektivní agentury nápadně připomíná policejní auto. Protiprávně.
Pokuta za falešné policejní auto: 10 tisíc korun

Erotickou atmosféru v hentai komiksech a počítačových hrách často navozují právě kalhotky. Fetišistické hrátky dívek často umocňují různé zaječí kožíšky, ouška a oháňky. Tyto fiktivní dívky se označují „waifu“.

Japonská auta se pod značkou Daihatsu vyrábí od roku 1951 v prefektuře Osaka. U nás je docela vzácné se s nimi setkat, protože v roce 2011 automobilka oznámila záměr ukončení prodeje svých vozů v Evropě. Důvodem je nejen odlišný vkus asijských a evropských automobilistů, ale především nevýhodný kurz japonského jenu a celková krize na automobilovém trhu.

Ojetiny moravskoslezské policie na anonymním plácku kousek za cedulí Komárov na výpadovce z Opavy na Ostravu, září 2021.
OBRAZEM: Ojetá policejní auta budou na prodej, vrakoviště u Opavy je jich plné

Pokud si koupíte vyřazené auto, které v minulosti umožňovalo Policii ČR pomáhat a chránit, musíte z něj odstranit majáček a všechny nápisy i barevné prvky, které by mohly způsobit omyl a záměnu se skutečným služebním autem policie. Pokud si pořídíte auto po amerických šerifech nebo auto recesistické fiktivní komiksové Hentai policie, zákon vám žádný konkrétní postup ani úpravy nenařizuje.

Důležité upozornění: Vlastnictví auta označeného Hentai policie nikoho neopravňuje provádět kontrolu spodního prádla kolemjdoucích.