To uvedla čtenářka T. M. z Hlučína, jejíž celé jméno je redakci známo. Na poště ženě sdělili, že takovou poštu neroznášejí, na obálkách nebyla ani razítka odesílací pošty.

„Mně osobně se to stalo poprvé. Známá listonoška mi však řekla, že má podobnou zkušenost,“ uvedla žena. Podle slov ředitele úseku provozu ČSOB Penzijního fondu Stabilita Jiřího Chramosty probíhá v této době shromažďování stížností klientů.

„V letošním roce to fungovalo tak, že jsme zhruba polovinu zásilek určených našim klientům distribuovali přes Českou poštu a další polovinu přes soukromého distributora TNT Post. V tuto chvíli shromažďujeme stížnosti. Vyvolali jsme jednání s generálním ředitelem společnosti TNT Post a po úterním jednání budeme vědět více,“ uvedl Jiří Chramosta.

Více informací přineseme po plánované schůzce zástupců penzijního fondu a distribuční firmy TNT Post.

Jak Deník informoval ve včerejším vydání (ČTĚTE), podobný případ se nedávno odehrál v Bruntále. Invalidní důchodce upozornil na to, že již čtrnáct dní někdo nosí poštu pro obyvatele jiných domů na stejné ulici do vchodu, kde bydlel. Dopisy muž nacházel v krabici určené pro odhazování reklamních letáků. Kromě jiného šlo také o poštu určenou klientům zmíněného ČSOB Penzijního fondu Stabilita.